Sunday, 21 August 2011

SF Beauty Cream



SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

INFO SF BEAUTY


Sf beauty merupakan produk dari Kelantan yang dijual secara perseorangan asalnya. Keberkesanan di ketahui dr mulut ke mulut sehingga permintaan sangat tinggi. Ia tidak dipasarkan oleh owner produk tetapi dijual secara perseorangan kpd dealer-dealernya shj.


Marilah cuba. Tak mahal pon.


Perak


* king - 012- 4542122 or 012- 5150395

or boleh email @ pm yours truly juge ....


Kepada yang berminat membeli, boleh call no. yang tertera. produk ini hanya dijual secara online sahaja. Produk tidak terdapat di kedai.

Jika berminat kami akan pos kan ke alamat yang diberi.


Harga trial pek ialah RM75.00 ( termasuk pos) boleh bertahan untuk penggunaan 3-4 minggu


Selamat mencuba.




12 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Ummiaimi,

Pe kabor? Semoga puasa kita diberkati dan diterimanya. Alat mekap apa ni? Akak ni jenih tak paka mekap...apa2 pun akak ucapkan selamat berjaya! Selamat Hari Raya Idulfitri!

ummuaimi said...

Wa'alaikumussalam,Yong Halima.
Salam ramadhan. Ya moga-moga puase kita diterima Allah.

Ala bukan mekap ape nye pon, buat cuci muke je. Nak terai cube pake kot-kot rasi gan muke.he he he.

Selamat hari raya.

BJ said...

mmg bagus produk ni ...

Anonymous said...

assalamualaikum...sy nk tnyer..camner nk beli product ni??kt ner nk beli??

Anonymous said...

as'kum..nak beli kt ner product ni??

ummuaimi said...

Dear anon.
Produk ni boleh beli online je tak de jual kat kedai.U boleh call number tu, kalau mahu nanti kita akan pos kan.
Trial pek RM70. boleh pakai untuk 3-4 minggu.
kesan boleh di lihat dalam 2 minggu.
Boleh sms atau call nombor yang diberi.

Anonymous said...

Assalamualaikum,
kak ummuaimi, saya nak tanye cket. produk SF beauty cream ni pack 3 in 1 memang harga rm75 ke? macam mana nak order kalau sekitar melaka? ke dekat perak je ader?

Anonymous said...

kak ummuaimi.produk ni memang bagus. sy nk beli dgn kak ummuaimi jela nt :)

Anonymous said...

berbaloi.... meeemang berbaloi... belum cuba belum tahu....

ummuaimi said...

Salam.

Untuk Anon 21:52 trial pack 3in 1 ni memang RM75 including pos. Kat Melaka ada juga kot tapi tak pasti lah nombornya. Kalau order melalui saya, harganya sama juga.Jika berminat boleh hubungi nombor telefon yang diberi. terima kasih.

ummuaimi said...

Untuk Anon 22:00 Silakan, boleh saja jika mahu hubungi nombor yang diberi ye.

Untuk Anon 23:12. memang betul berbaloi. Bila kita dah cuba baru tahu hasilnya.

zied zieda said...

hi..mcm mne kalu nk jd pengedar ye